به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، ولی الله حیاتی در اولین نشست کار گروه ارتقاء وضعیت اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان در سالجاری اظهار داشت: دفاتر تسهیل گری، سازمان بازآفرینی، کانون مساجد و پایگاه های بسیج فعال در مناطق حاشیه ای هر کدام به صورت بخشی کار می کنند.
حیاتی با تاکید بر بازسازی بین حلقه های مفقوده ادامه داد: دفاتر تسهیل گری مشکلات اجتماعی خانواده ها را با جزئیات می دانند و دیگر بخش ها می توانند از اطلاعات این دفاتر برای بررسی آسیب های اجتماعی مناطق بهره مند شوند.
وی مطرح کرد: باید با ایجاد سازوکاری مشخص تمامی حلقه ها وصل شوند و از موازی کاری پرهیز شود و با کسب اطلاعات دقیق و برنامه ریزی در زمینه توانمندسازی مناطق حاشیه ای گام برداریم.
حیاتی تاکید کرد: گزارشات سازمان های مردم نهاد باید کامل شود و با مراجعه به دستگاه های اجرایی اطلاعات میدانی به دست آمده را در اختیار آنان قرار دهند و ارتباطشان با دستگاه های اجرایی روز به روز تقویت شود.
حیاتی خاطر نشان کرد: در زمینه بازآفرینی خواستارم تعریف پروژه ها و تخصیص اعتبارات در این حوزه بر اساس نیازهایی باشد که توسط دفاتر تسهیل گری احصاء شده است.
وی تصریح کرد: صدا و سیمای استان برای تهیه برنامه به مناطق حاشیه ای برود و زمینه را برای حضور دستگاه های اجرایی در این مناطق فراهم کند و اقدامات انجام شده توسط دولت در این مناطق را اطلاع رسانی کند.
حیاتی در پایان سخنان خود اشاره داشت: این کارگروه ذیل ستاد بازآفرینی استان است و دستگاه های اجرایی عضو کارگروه در قالب ارتقاء امنیت اجتماعی برنامه های خود را ارائه دهند تا در ستاد استانی تشریح شود.
/انتهای پیام
نظر شما